Kundehistorier

Etter flere år med utmattelse, der jeg selv har oversett mine symptomer så sa kroppen til slutt stopp. Jeg fikk da igjennom min mor råd om å kontakte Sissel.

Lite visste jeg, at dette ble starten og et møte med en dame som forandret livet mitt.

Jeg slet med konstante skjelvinger i kroppen, tomhetsfølelse og hadde nesten ikke overskudd til noe som helst. Alt jeg gjorde i hverdagen gikk kun på autopilot.

Til første møte var jeg veldig spent, visste ikke helt hva som ventet meg. Der møtte jeg forståelse, erkjennelse og en veldig omsorgsfull dame.

Jeg gikk inn i dette med åpent sinn, og allerede etter første behandling følte jeg på en ro i kroppen, en ro som jeg aldri har kjent på så lenge jeg kan huske.

Vi fortsatte behandling en gang i uken, og for hver behandlig og gode samtaler kom motivasjon og overskudd sakte tilbake.

Timene til Sissel er et høydepunkt for meg og har vært essensielt i min vei tilbake etter utbrenthet. Jeg har fått forståelse for hva utbrenthet er, hvorfor jeg har havnet her og hvordan jeg skal fokusere på tiden framover.

Takket være Sissel her jeg lært meg å være her og nå. Jeg nyter tid med både meg selv, venner og familie, og skjønner at egenpleie kommer først av alt! Livet har fått en frisk pust!

Jeg har fortsatt en vei å gå, og ser virkelig frem til veien videre sammen med Sissel på laget.

Elisabeth