Er du slik som meg og ønsker å gjøre litt ekstra hver dag, være positiv og glad, stille opp for deg selv og andre – ja rett og slett være en ressursperson? 

Legger du planer som du ikke får gjennomført? Går lufta ut etter jobben? Slik hadde jeg det også. Viljen var tilstede, men batteriet var flatt. En følelse jeg ikke unner noen…

Nå derimot, er situasjonen en annen – heldigvis. Gleden og overskuddet er tilbake. Latteren også. Nå elsker jeg å hjelpe andre til å blomstre. Kanskje du blir den neste?

 

Fra sliten til energisk på 28 dager! 

cellRESET er et komplett livstilsprogram som starter med en snuoperasjon på 28 dager.

I denne perioden renses kroppen, cellene resettes og det skjer en fantastisk endring på innsiden. I tillegg forsvinner bukfettet, og hos de fleste så mye som 5 – 12 kg.  Energien kommer tilbake, og mange forteller at det er som å være ung igjen.

Hvem vil ikke sove godt og våkne uthvilt, ha sterkt immunforsvar og kjenne på overskudd og livsglede?

 

Referanser

Nå føler jeg meg frisk og kjenner at jeg mestrer
– EN HÆRLIG FØLELSE!

Kuren har vært et stort løft for selvtilliten min. Min nærmeste familie ser store endringer etter cellRESET. Barna ser en mamma som er mer til stede, smiler mye mer og ikke minst lager god og sunn mat til dem.  For mine tanker er helt snudd når det gjelder kosthold og det er blitt artig å lage mat. Et ekstra pluss med cellRESET er at det også ble litt vektnedgang, - 8kg.

Det er blitt artig og godt å gå på jobb også. Energien er tilbake og jeg kjenner at jeg kan prestere uten at smertene jeg tidligere hadde i hodet setter grenser for hva jeg kan gjøre. Mine medarbeidere gir meg tilbakemeldinger på at de ser det godt på ansiktet mitt og ikke minst på energien min, og det viktigste – jeg er på jobb! 

Jeg er evig takknemlig for de verktøyene cellRESET gav meg!

Det å få renset kroppen innvendig gjorde hele forskjellen for meg. Etter å ha vært i "kjelleren" etter min mors død, kom jeg meg ut av min "nedstemte boble" og opp av sofaen med rein mat og nok næring.

Snart et år etter jeg tok cellRESET strutter jeg fortsatt av energi, jeg kjenner meg glad og energisk og magen min er ikke lengre oppblåst på kvelden. Kiloene som forsvant er fortsatt borte, tarmen fungerer, bukfettet er fortsatt borte, og jeg kan se en hel film eller lese en bok uten å sovne på sofaen. Jeg er evig takknemlig for de verktøyene cellRESET gav meg!

Det er motiverende når en ser resultat på vekta hver dag!

Veldig bra opplegg dette. Har gått ned 10 kg på bare 28 dager.  

Første uka var tøff. Nå fortsetter jeg med fase 2 av cellRESET, mer bevisst på mengde mat og type mat. Jeg er lettere i kroppen og har mer overskudd. Jeg har fulgt planen nøye, og gått en del turer på kveldstid. Det er slutt på middagshvil etter arbeid også. Søtsuget er borte, samme med lysten på fet mat. 

Jeg var motivert for å gjøre en livsstilsendring ettersom jeg var for tung.

Spread the love